Altijd straffe promoties bij Vewo in Geel

  Echt altijd!

  Bij versmarkt Vewo kan u elke dag koopjes doen. Er zijn namelijk elke dag andere product promoties en afwisselende weekpromo’s bij de verschillende versafdelingen. Uw vertrouwde buurtwinkel in Geel centrum vult deze prijzenslag zelfs af en toe nog wat verder aan met seizoenspromoties en tijdelijke (spaar)acties.

  Wat u over deze promoties bij Vewo Geel moet weten

  • De acties in de promotiefolder gelden 1 week.
  • Voor tijdelijke acties aan onze versafdelingen en in onze seizoensfolder wordt de looptijd van de actie telkens afzonderlijk vermeld.
  • Elke maand zetten we ook een product in de kijker. Onze chefs en wijnkenners geven een woordje uitleg bij het product en we kennen ook de hele maand lang extra kortingen toe op uw aankoop

  Studentenactie!

  Speciale studentenactie!!! vraag voor elk gekocht broodje een stempel op je spaarkaart en ontvang na 10 stempels een broodje gratis twv €2.60.

  Tip

  Benieuwd welke gerechten u allemaal op tafel kan toveren met ons product in de kijker? Neem dan zeker eens een kijkje op onze nieuws pagina, want daar vindt u enkele suggesties, tips en recepten van onze chefs! Zo kookt u niet alleen met kraakverse seizoensproducten, maar ook extra voordelig. Deze producten staan namelijk in deze periode extra scherp geprijsd.