Versmarkt en traiteur op eenzelfde adres in centrum Geel

  Maximale versheid, kwaliteit en smaak gegarandeerd!

  Onze chefs hebben alle ingrediënten die ze nodig hebben, binnen handbereik. Daardoor kunnen ze bijna elk menu op aanvraag bereiden. Bijna, want we kiezen er bewust voor om zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken die we dagvers aangeleverd krijgen. Zo kunnen we maximale smaak en optimale versheid verzekeren.

  Aan inspiratie om creatieve en afwisselende traiteur gerechten te creëren hebben onze chefs ook geen gebrek. Dat merkt u als u regelmatig eens door onze traiteur folders bladert.

  Seizoensfolder

  Geen zin om te koken, maar wel zin in een verse, huisbereide maaltijd?

  U hoeft niet ver te zoeken naar een traiteur in Geel. Bij uw vertrouwde versmarkt Vewo kan u namelijk niet alleen uw dagelijkse inkopen doen, maar ook vers bereide traiteur gerechten kopen of bestellen. We hebben een uitgeruste eigen keuken en gediplomeerde en gepassioneerde chefs in huis. Vewo is daardoor buurtwinkel, broodjeszaak én traiteur in Geel.
  Wat schaft de pot?

  Onze chefs bereiden elke dag verschillende verse gerechten. Die belanden vervolgens in de koeltoog aan de versafdeling, maar ze koken ook op bestelling en op afroep.

  Wat ze zoal klaarmaken?

  • belegde broodjes en huisbereide salades
  • verse dagsoep in porties van 1 liter
  • koude schotels, volwaardige warme maaltijden met vlees, vis of vegetarisch en dessertjes
  • kant-en-klaar maaltijden voor thuis, lunchmenu’s voor bedrijven of feestmenu’s op bestelling

  Veggie liefhebbers

  Bent u niet zo'n fan van een lekker stuk vlees? 
  Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! 
  Onze beenhouwers hebben speciaal voor u een assortiment
  aan vegetarische producten klaarliggen!

  Feestmaaltijden

  Plant u een feestje? Ook dan kan u voor uw feestmaal op deze traiteur in Geel rekenen. Onze chefs bespreken vooraf met u welke feestelijke gerechten u wil serveren en aan hoeveel personen. De dag zelf zetten ze alles klaar voor afhaling. Gewoon even opwarmen en klaar!

  FAVV approved

  Versheid en kwaliteit vinden we erg belangrijk, maar ook hygiëne en voedselveiligheid verliezen we uiteraard niet uit het oog. U mag alleszins op beide oren slapen, uw Vewo supermarkt en traiteur in Geel wordt regelmatig gecontroleerd door het FAVV voedselagentschap en doorstaat keer op keer met glans de controle.

  Smakelijk!

  Begint u reeds te watertanden? Kom dan zeker eens kijken wat onze chefs vandaag hebben klaargemaakt. Liever een menu of feestmaal op maat laten bereiden door uw traiteur in Geel? Stuur ons dan gerust een bericht om een afspraak te maken om uw menukeuzes persoonlijk te bespreken.

  fotogalerij